Melbourne en omstreken..
Door: Michiel
Blijf op de hoogte en volg Michiel
09 Maart 2007 | Australië, Melbourne
09 Maart 2007 - 07:46
Rini:
er is een vacature bij Gert Baars, wat voor jou?
Volgens mij vind je dat wel wat, leuke foto's.
Liefs Mam -
09 Maart 2007 - 08:46
Brigitte:
Hey Michieltje,
Leuk weer bericht te horen! En gefeliciteerd met je nieuwe baan!! -
09 Maart 2007 - 14:36
Nicole:
Lagge woar! En t gaat lekker op de trekker! haha. Fijn dat je weer ff wat werk hebt, en op kantoor nog wel! Ik stuur je van de week nog ff een mailtje want ik moet ff wat info hebben over het het nou gaat met foto's enzo. Maar dat zie je vanzelf dan wel. En zou je ook voor mij op willen / kunnen zoeken wat een trein kaartje van bijv Perth (want ik denk dat jullie daar zitten als ik kom, is Anne d'r trouwens dan ook nog?) naar Broome is? En hoe lang die reis duurt? Want dan zie ik nog wat van t landschap ipv van vliegen (wat goedkoper is I know) Ik hoor het wel! -
11 Maart 2007 - 14:07
Huib En Sharieta:
heey michiel dat is lang geleden. we hebben eindelijk weer je site gevonden we waren het kwijt geraakt. wat fijn om te lezen dat nu alles goed met je gaat. hoe lang blijf je nog in australié? we hebben ook gehoord dat nicole jou kant op komt(super leuk van der) en huib denkt erover om mee te komen maar alleen als jij het goed vind hahahah. we wensen je daar nog heel veel plezier en mooi weer.
groetjes huib en sharieta -
13 Maart 2007 - 09:20
MICHIELTJE ZELF:
Bries: Wanneer ben je nou eens telefonisch te bereiken...
Nicole: Ik mail je binnenkort..
Huib&Sharieta: Erg leuk weer van jullie te horen, ben blij dat jullie me hebben kunnen vinden! Huib, je bent van harte welkom hoor! Lekker warm hier, alleen niet echt veel vijvers, nogal droog hier, dus misschien een andere hobby zoeken? ;-) -
18 Maart 2007 - 18:39
Mayo:
Hee chieltje, ik ben blij dat ik je site weer gevonden heb. Ik was m kwijt. Hoe is ie nou?? Gefeliciteerd met je nieuwe baan!! Ik heb ook weer een nieuwe baan, bij het Kruidvat in city plaza, en als het goed gaat word ik overgeplaatst naar Muntplein. xxjes Marjolein