Arbeid!
Door: Michiel
Blijf op de hoogte en volg Michiel
10 November 2006 | Australië, Townsville
Verder heb ik aan Marlies en Marvin door laten schemeren dat ik toch graag alleen verder ga... Goed gesprek gehad, en dit lijkt me toch echt de beste weg. Het blijkt toch wat lastiger zijn dan gedacht om continue met z'n drieen onderweg te zijn, vooral wanneer niet iedereen dezelfde kant op wil, of het geld heeft om leuke dingen te doen, en zo zijn er nog wel een aantal dingen.. Het plan is nu om de komende weken nog even zo veel mogelijk te gaan werken, naar Cairns te rijden en daar nog wat leuke dingen samen te doen, auto daar verkopen en dan ga ik mijn eigen weg.. Gemengde gevoelens hierover natuurlijk, maar goed, het is voor mij denk ik de beste keuze..
Weinig foto's gemaakt de afgelopen dagen, excuses, zal het apparaatje weer wat vaker meenemen!
======================UPDATE 13/09=======
Weer wat daagjes verder.. Zaterdag een heerlijke dag gehad. Eerst van 10.00u tot 14.00u de P.A. (professional Audio) moeten installeren voor een concert van een of andere countryzanger (Dwight Yoakham ofzo, schint wereldberoemd et zijn), met 14 andere uitzendkrachten. Was erg leuk om een keer mee te maken, vooral omdat alles wat met deze apparatuur te maken heeft toch wel een beetje mijn hobby is.. Goed, eenmaal alles op zijn plaats en geinstalleerd hadden we de middag/avond vrij. Na een lekkere maaltijd zijn we op zoek gegaan naar de lokale "dragstrip", een baan waar een soort "legale streetraces" gehouden worden.. Na met onze neusjes uit het autoraam de geur van het verbrande rubber gevolgd te hebben kwamen we aan bij het geweld.. Vreemd genoeg leek Marlies het meest enthousiast te zijn! Goed, gelapt en genoten, brute auto's en andere apparaten! En een Marlies die ineens helemaal gek is van auto's! We hebben het voor elkaar jongens! ;-) Helaas moesten we redelijk vroeg weer weg. What goes up, must come down, en dus was het om 22.00u uur vol gas (bij wijze van spreken dan) richting het entertainment centre, waar good ol' Dwight met z'n laatste nootjes bezig zou moeten zijn.. Niet dus... Blijkbaar had hij het goed naar z'n zin en besloot hij er nog wat nummertjes achteraan te gooien.. Goed, onze teller liep gelukkig al, en na 0.00u zouden we dubbel betaald krijgen, dus er zijn vervelendere situaties.. Om 23.00u besloot hij eindelijk dat het wel weer genoeg was, en konden wij aan de slag.. 3 uurtjes zwoegen en alles zat weer in de trailers, tijd om naar huis te gaan.. Al met al een geslaagd dagje dus!
10 November 2006 - 09:57
Brigitte:
Hallo Snoefje!
Lijkt mij ook prima om alleen verder te gaan toch?? Ik heb je er al even over gesroken maar het is natuurlijk zonde om juist tijdens je jaartje vrij toch nog steeds rekening te moeten houden met. Bovendien moet je gewoon de dingen doen die jij wilt en is "alleen" reizen misschien juist wel een van de doelen geweest van deze reis toch? En Marvin en Marlies zijn schatjes maar reizen met een "groep" is niet altijd even makkelijk (ben ik deze zomer achter gekomen) dus geniet lekker van JOUW reis en ga lekker doen wat je wilt! Alleen wel jammer van de auto natuurlijk,....
Zie uit naar de volgende update, liefs bries -
10 November 2006 - 10:54
Nicole:
Fijn dat je ff gratis gesport hebt, en daarmee meteen wat geld verdiend hebt! En ook ik heb je er over gesproken en het lijkt mij ook heel goed voor jou om verder alleen te gaan, en dat is helemaal no affence to M&M, maar denk ik ook beter voor jouw reis / ontwikkeling enzo.. En zo lang zonder vrienden hoef je het niet te doen, als je nog een paar weken bij hun blijft, duurt het nog maar even voordat je mij gaat zien! En je leert daar natuurlijk genoeg mensen kennen.. Tis hier weer es lekker weer, beetje koud, maar dat hoort erbij.. Maar het valt natuurlijk in het niet bij wat voor weer het bij jou is.. En Keane was echt super! Mega goed en geweldig... Bent helemaal verliefd geworden op Keane! haha. Oke dag! -
10 November 2006 - 12:55
Marijn:
hallo hallo
zo te horen gaat daar alles goed ik hoop dat je veel werk krijgt om daarna lekker verder te gaan, op onderzoek uit!
de wijde wereld in alles lekker gaan verkennen.
veel plezier
xxx marijn -
14 November 2006 - 01:10
MICHIELTJE ZELF:
Mensen, ik heb een nieuw telefoonnummer hier.. Kreeg een paar dagen geleden doodleuk een berichtje dat de kosten van internationale sms-jes verdubbeld gaan worden, dus de maat was vol.. Vodafone nu dus ipv Telstra, nummer: 0420609209 (dus voor jullie in Nederland 0061420609209).. -
16 November 2006 - 16:53
Kaat:
Hoi mopje, wat slecht van me dat ik al zón tijd niet geschreven heb. Maar je kent het steeds terugkerende motto: druk, druk, druk, haha. Zo te lezen, kosten me even om weer bij te komen :), gaat alles prima met je, de foto met jou met een kater zegt genoeg..Wat heerlijk zeg, ik gun het je zeker!!Het is natuurlijk ook ontzettend fijn dat je zón leuk gezeldschap hebt, maar daarin tegen kun je er natuurlijk ook altijd voor kiezen om er weer zelf op uit te trekken, je ontmoet mensen daar volgens mij heel makkelijk. Maar goed, dat moet je helemaal zelf bepalen, ten slotte is het jou reis en moet je vooral doen waar je zin in hebt. Want daar gaat het tenslotte om. Heerlijk genieten van alles om je heen, het lekkere weer (hier word het er niet beter op :( )en natuurlijk de mooie omgeving en het alles bepalende gevoel dat je niets hoeft en alles mag. Heerlijk lijkt me dat!! Kortom ik lees wel wat je de komende tijd gaat doen, eerst wat werken waarschijnlijk?? Hier in Haarlem gaat verder alles zn gangentje, zometeen nog even werken en daarna weer heerlijk weekend.. Heb ik wel weer behoefte aan!!Ga dit weekend skiën in zoetermeer met familie, het verschil in klimaat moet er wezen haha. Daar is zón nep skibaan, maar in januari ga ik naar de echte sneeuw in oostenrijk voor een lang weekend. Ik heb je nieuwe nummer genoteerd, dus we smsen binnenkort wel weer. Nou geniet ervan en de groeten aan iedereen daar :)
Veel liefs xx kaat -
19 November 2006 - 20:53
Marja:
Michiel, mooie foto's ik geniet er van om de andere kant van deze wereld ook nog te bekijken, speciaal de beestenboel dat snap je, blij dat alles voor zover naar wens gaat, de lange heeft de auto's ook bekeken. Hier echt herfst. Groet en werk ze
19 November 2006 - 21:31
Marjolein:
Heej michieltje, wat fijn om te horen dat het zo goed gaat met je. En over het besluit wat je hebt genomen om alleen te reizen, als je denkt dat dit het beste is, ja dat moet je dat natuurlijk zeker doen. Weer nieuw werk, suc6!!! xxjes Marjolein