Wat een week..
Door: Michiel
Blijf op de hoogte en volg Michiel
16 September 2006 | Australië, Sydney
Gisteren voor het eerst een duik in de oceaan genomen, was heerlijk! Met een bootje vanuit de haven naar een afgelegen strandje gevaren met de hele groep, lekker een beetje balletje getrapt, genoten van een heerlijke lunch samengesteld door onze vrienden van Australian Backpackers, de organisatie die ons de eerste 4 dagen een beetje de goede kant op stuurt.. Na wat bakken en braden in het zonnetje zijn we na een aantal uurtjes weer terug gevaren, nog een paar mooie plaatjes geschoten van o.a. het Opera House (uiteraaard..) en wat andere tourist spots. Na aankomst in Darling Harbour, Sydney, zijn we met een paar lui van de groep waaronder Paul, een "begeleider" (klinkt zo stom, ze maken eigenlijk gewoon deel uit van de groep) de stad ingedoken, op zoek naar een biertje.. Hij wist wel een leuk plekje, en niets was minder waar! Na wat gepingel aan de deur kregen we de 1e 2 drankjes voor de helft (Backpackers-manieren :-) en later bleek dat i.v.m. een nieuw menu er die avond allerlei gratis hapjes uitgedeeld werden! Dus lekker gratis en voor niets seafood en pizza gegeten, mooi meegenomen! Lekker lang blijven hangen daar dus en daarna nog even naar Paul's hostel geweest en daar op het dakterras wat biertjes genuttigd en foto';s gekeken (die gozer is echt overal ter wereld geweest en heeft de gekste dingen meegemaakt). Gisteren (Zaterdag) zijn we na
vroeg opgestaan te zijn met de bus richting "Blue Mountains" vertrokken, een natuurpark hier vlak in de buurt (3u rijden, na 2u kachelen op de snelweg ben je Sydney trouwens nog niet eens uit, is echt groot!), en hebben we daar een aantal fikse wandelingen gemaakt. Veel gezien, mooie rotsformaties en zelfs door een stuk regenwoud (verwacht je hier echt niet in het zuiden) geklauterd.. 's Avonds met de hele groep wat wezen eten, aangezien we vanmorgen om 10.00u uit moesten checken en ieder ons eigen weg zullen gaan.. Zo'n beetje de hele groep slaapt vanavond (Zondag) echter in het Hostel waar Paul verblijft. Zo ook ik met 6 andere lui op de kamer, net een half uurtje geleden ingechecked en na 5 minuutjes op de kamer kwamen we erachter dat we een huisdier hadden :-) Eerste spin is dus gespot, was een aardig flinke ook (5 x 5 cm. ongeveer denk ik?) Fijn, beestje is gevangen door Jeroen met een prullenbak, we hebben hem netjes buiten neergezet (en gelijk 2 vrouwelijke potentiele klanten weggejaagd, je had die gezichten moeten zien toen ze het Hostel binnen wilden stappen en Jeroen kwam naar buiten). Verder vandaag even rustig wat zaakjes regelen, afgelopen dagen echt geen tijd voor gehad door al die uistapjes.. Ga ik gelijk eens kijken wat de beste (lees: goedkoopste) manier is om in Byron Bay te komen, bij Marlies en Marvin (2 hele goede vrienden van mij uit Vianen/Breukelen die hier sinds April zitten).. Daar komt 'ie weer: Wordt vervolgd! Take care!
17 September 2006 - 11:06
Nicole:
Cool hé! Leuk dat je al lekker druk bezig bent, jij verveeld je niet zo te zien! Ben wel een beetje jaloers hoor! Weet zelf nog niet of ik mag komen... :-( Hopelijk deze week! X -
17 September 2006 - 16:34
Jan Bart:
heej jochies echt een straf zo te zien!! ;) leven dus! :) ben vet jaloerzs!! -
18 September 2006 - 05:00
Si:
Zo, wat heb jij het daar lekker, zeg! Ik ben helemaal niet jaloers ofzo, hoor. Echt niet... ;) -
18 September 2006 - 09:36
Roos Faber:
He Michiel,
Alweer een week weg. De tijd vliegt en zeker voor jou! Wat een indrukken allemaal en dat worden er alleen nog maar meer. Leuk dat je al leuke mensen hebt ontmoet van de groep om mee op te trekken. Ik had niet anders verwacht van jou. groetjes -
18 September 2006 - 19:42
Kaat:
Wat een gweldige verhalen, nu al, je bent er net!!!!Echt super leuk voor je ben blij dat alles naar wens en zin is!!Heel veel plezier de komende tijd, zal vast wel even moeilijk zijn om in te burgeren,haha :)Ik blijf je volgen dus schrijf vooral nog meer verhalen. Veel plezier, geniet en doe voorzichtig. Liefs Kaat -
18 September 2006 - 21:23
Brigitte:
Ben blij met de regelmatige updates! Ik zie verder dat ik nergens jaloers op hoef te zijn. spinnen, zon, wandelen, biertjes bah! Ik neem aan dat ik je op de paardenmarkt weer zie ;-)
Geniet! liefs Bries -
19 September 2006 - 06:06
Michieltje Zelf:
Updates zullen na verloop van tijd denk ik wel wat minder worden, heb niet altijd zin om mn camera mee te nemen natuurlijk.. Maar probeer natuurlijk regelmatig wat van me te laten horen, en blij dat jullie dat ook doen, mis jullie best hoor!