Re-united!
Door: Michiel
Blijf op de hoogte en volg Michiel
19 September 2006 | Australië, Byron Bay
19 September 2006 - 09:51
Nicole:
Je 1e echte backpack ervaring... Zucht, dat zal wat geweest zijn! haha. En wat tof dat je M&M weer hebt gezien! Zal wel een leuk film moment zijn geweest.. Michiel! Marlies! (en Marv natuurlijk!) ren ren, omhels! hihi. Btw ik weet het dus nog steeds niet. Dacht het vrijdag wel te horen. NOT! Ik wacht met smart op de foto's ! Hele dikke KUS voor jullie alledrie! -
19 September 2006 - 13:45
Jan Bart:
relax man dat je nu al aan je avontuur begint lekker relax je eigen gang gaan ja
en toppie dat je weer bij m&m bent en we wachten op de foto's
19 September 2006 - 14:02
`rini:
Fijn dat je het naar je zin hebt !!! Geniet en ga niet naar de haaien . Groetjes aan M & M. Leuke Shorts gekocht ? liefs Mam -
19 September 2006 - 17:35
Si:
Ja, hallo.. Geen foto's?!? Daar kunnen wij dus niks mee, he? ;)
Ik vind het echt leuk, om allemaal te lezen ( krijg een beetje de kriebels, wil nu zelf ook, uhoh! )
Gelukkig dat je nu helemaal zelf kan bepalen wat je gaat doen. Dat is toch een stuk lekkerderderderder, lijkt me!
xxx -
19 September 2006 - 21:09
Brigitte:
Geef M&M een dikke kus van mij!
en vooruit ook een voor jou!
Liefs Bries
P.s.
mama van michiel ik kom snel langs voor de sleutel wissel! -
20 September 2006 - 13:31
Wilma:
he michiel. fijn om te horen dat het goed met je gaat en dat je het naar je zin hebt. die grote spin was wat minder leuk. maar ja ik ben vreselijk bang voor spinnen. vind het erg leuk om je zo te volgen en op de hoogte te blijven hoe het met je gaat. gr. wilma -
20 September 2006 - 19:18
Triple G:
Hé schurk! Goed te horen dat je je weer ok voelt! Zo'n schoolkamp is toch ook niks man.. En ja, uiteraard jammer dat je nog geen kiekjes kunt laten zien. Ik wacht af.. Die spin was trouwens gaaf! Ik zou 'm zwaar bewonderd hebben na eerst een heftige hartverzakking te hebben gehad! Keep on enjoying, ok..? -
20 September 2006 - 20:59
Remke:
hey michiel! 13 uur pfff, gaaf dat je met z'n 3en bent, meer gezelligheid! lekker gevoel lijkt me zo vrij en geen stress... enjoy! -
21 September 2006 - 08:28
Nicole:
Ik kom, ik kom, ik kom naar Australië.. lalalalalalalalalalalalalala. HAHAAAAA. Oke dag! -
21 September 2006 - 08:44
Renske:
Hey, toffe site, toffe berichten en een hele goed actie van je om er lekker tussen uit te gaan. Heel veel plezier en ik zal regelmatig je ervaringen lezen. -
21 September 2006 - 23:57
Michieltje Zelf:
2 Nicole: Go girl! Hehehehe gewoon doen inderdaad, ze hebben je al lang genoeg aan het lijntje gehouden.. Als je direct leidinggevende het goed vindt moet het geen probleem zijn toch? Jij moet onderhand ook actie gaan ondernemen, moeten ze maar begrip voor hebben.. Goed, ik hoor nog wel wat/wanneer/hoe.. -
22 September 2006 - 08:54
Nicole:
Ja, I know, maar WAAR moet ik mee beginnen? I really don't know mate! hehe ;-) -
22 September 2006 - 12:55
Nicole:
Honey, omdat ik de foto's verbluffend vond, heb ik je ff ruimte voor 500 kado gedaan.... KUS! -
22 September 2006 - 14:17
Wilma:
harstikke gaaf die shorts, je hoort er dus nu helemaal bij
gr.
wilma -
23 September 2006 - 10:57
Bien:
Leuke verhalen en toffe foto's! Super om te lezen dat je het zo naar je zin hebt en je, volgens mij, absoluut geen spijt hebt van je beslissing om iedereen hier in Nederland een jaartje achter te laten voor dit avontuur :-) Heeeeeeeel veel plezier en blijf vooral je verhalen op deze site zetten! Veel liefs! -
24 September 2006 - 05:11
Michieltje Zelf:
2 Nicole: Thanks sugar! Ben al aardig opweg, zal het over een tijdje wel nodig hebben denk ik :-)
2 Bien: Uiteraaard mis ik iedereen in NL, maar een jaartje is zo voorbij.. Gelukkig heb ik hier nog genoeg leuke dingen/momenten om naar uit te kijken, dat maakt het allemaal wel een stuk makkelijker natuurlijk.. Maar September 2007 is ook zo'n moment hoor..
En uiteraard voor de rest: Bedankt voor jullie leuke reacties, hoop dat dat zo nog een jaartje door gaat ;-) -
24 September 2006 - 10:16
Gilleain & Johanna:
Heeeyyyy lekker he!!
Veel plezier jongen..maar aan je foto's te zien is dat overbodig om te zeggen. Kappuh maar met die strandfoto's ja ...we get the message!!! Nee hoor, hartstikke leuk om te zien. Doe de hartelijke groeten aan Marvin en Marlies ook van Johanna, ik zal ze wat vaker proberen te schrijven (although not really my style..you know me). Later! -
24 September 2006 - 10:22
Gilleain & Johanna:
Oh ja...voor nog 600 kiekjes ruimte van ons cadeau...kun je nog ff doorgaan! :-D -
24 September 2006 - 10:41
Jan Bart:
heej mika we willen een up date van wat er allemaal is gebeurt!!! ben je al nieuw mensuh tegen het lijf gelopen en zo al pijlstaartrogguh tegen gekomen!! let us know -
24 September 2006 - 10:54
Dennis Heiligenberg!:
hee pikkie!
ik denk dan weet je dat... -
24 September 2006 - 11:02
Dennis:
michiel u.!
wil je voor martus een kangaroebaby meesmokkelen.. past leuk in zijn fazantenhok zegt ie..
ja ik weet het ook niet hoor!
veel plezier! -
24 September 2006 - 20:05
WimB:
Heej Michiel,
Hij gaat lekker zie ik wel. Stuur es ff een paar van die surfshorts met van die blommen op! Voorlopig alleen nog maar vakantie vieren begrijp 'k? Nou, enjoy!
24 September 2006 - 20:52
Christine:
Hey Michiel. Ziet er goed uit! Waarom heb ik toch ook voor Nederland gekozen? koude zee en regen. Het lijkt me daar veel beter. Shit... -
24 September 2006 - 23:14
Michieltje Zelf:
2 Gil: Thanks mate! En allebei de groeten terug uiteraard.
2 JB: Het ligt een beetje stil de afgelopen dagen, iedere dag 's ochtends lekker naar het strand en overdag een beetje werken bij Kay.. Als het goed is gaan we volgende week verder naar Brisbane, dan zullen er weer genoeg verse verhalen zijn.
2 Dennis H.: Mijn buidel zit al te vol, aardig aan het bier ;-)
2 Boom: Welke maat? :-P
Nee, koop ik wel in Thailand voor ik terug kom, scheelt bakken met geld..
2 Christine: Tjah, dat snap ik ook nog steeds niet helemaal hoor.. -
25 September 2006 - 10:30
Roos Faber:
Weer een week verder je avontuur in. Het begint al normaal te worden. Wat een mooie wegdroomplaatjes zeg. Lijkt me geen probleem, zo een jaartje te moeten leven. Begrijp ik het nu goed dat je daar voor kost en inwoning werkt? en wat precies? groetjes -
25 September 2006 - 22:54
Hey Roos,
Ik werk alleen voor accomodatie, eten moeten we zelf regelen.. 2 uurtjes per dag moet er gewerkt worden, Kay is d'r huis een beetje aan het opknappen dus vooral een beetje verven, lampjes vernieuwen, schoonmaken (buitenkant van het huis groeit een soort groen spul op) en dat soort dingen. Begin het wel een beetje zat te worden hier, Byron Bay is wel een leuke plaats maar we maken gewoon te weinig mee op deze manier.. Het is leuker om met een stel andere backpackers fruit te plukken denk ik, dan ontmoet je ook wat meer nieuwe mensen, en je verdient teninste wat.. Maar goed, een weekje nog als het goed is.. -
25 September 2006 - 23:52
Michieltje Zelf..:
HEB WEER EEN PAAR NIEUWE FOTO'S GEPLAATST.. -
26 September 2006 - 18:35
Boom:
Groter!! Waar zijn die schapen nou toch?
26 September 2006 - 19:04
Triple G:
Zeg Chiel, niet gaan klagen al hè? Je zit potdomme in 't paradijs en je hebt nog zo'n 350 dagen te gaan...! Beetje geduld m'n vriend. Wat heb ik je nou geleerd, eh? En inderdaad, waar blijven die schapen nou? -
26 September 2006 - 20:08
26 September 2006 - 20:28
Marja:
Hallo Michiel, net de foto's en berichten gelezen, wat mooi om dit zo te doen, en de spin vind ik super,, zijn er meer soorten? en hoe heet ie? Giftig? Geniet ervan en pas op jezelf. Ik lees ondertussen wel hoe het je gaat. Groet ook van de lange en mij..dooeii.
XXX -
26 September 2006 - 21:09
Leintje:
Heej michieltje, en M&M natuurlijk ook....vet mooie foto's weer zeg. Haha lijkt me ook best een superervaring om mee te maken. Misschien ga ik het gewoon een keertje doen. Ik wacht weer op de mooie foto's en de verhaaltjes xxjes Marjolein -
27 September 2006 - 08:32
Cor En Netty:
Hallo Michiel, hier een reactie uit Nijmegen, ik kon maar niet in je web komen. natuurlijk deed ik het niet goed, maar je ziet het is gelukt. Wat ik zo gelezen heb,heb je het goed naar je zin, een heel avontuur, zou ver weg van Vianen maar op deze manier blijven we allemaal op de hoogte van jouw belevenissen en de onze hier.
Michiel wij blijven je web volgen en zullen wel reageren, heel veel plezier en geniet er van !
Cor en Netty uit Nijmegen
30 September 2006 - 03:22
Michieltje Zelf:
Marja: Spin noemen ze hier een Hunsback Spider, kan bijten maar is niet erg giftig, beetje vergelijkbaar met een wespensteek. Hier in de buurt zitten erg veel spinnen, maar gelukkig vrijwel geen dodelijke. De dodelijkste spin is de Funnelweb spider, komt vooral voor rond en in Sydney, en aan de zuidkust. Verder moet je ook oppassen voor de Australian Redback Spider en Whitetail spider, die zijn dodelijk. Ben gisteren wel flink te grazen genomen door een paar flinke mieren, ik was het gras aan het maaien en ging over hun nest heen... Kunnen flink bijten die beesten, erger dan een wespensteek.. In m'n kleine teen dus.. Gelukkig waren er genoeg middeltjes (tea-tree oil) aanwezig en was het na een half uurtje over.. -
30 September 2006 - 09:43
Oisín:
Ey kerel, echt een tof avontuur man! Ik wil ook haha! ;-)) Ey geniet ervan! -
30 September 2006 - 11:38
Pascal:
hey kerel!!! throw me a shrimp on the barbie!!! :P t ziet ernaar uit dat je je plekkie al aardig hebt gevonden...ga zo door!
mooie fotos man,mooie blauwe zee!Nou,dan trek ik me zwembroekkie maar weer aan en...op naar de grachten van utereg!!!
doei!
01 Oktober 2006 - 20:12
Nicole:
Giel we willen een nieuw verhaal! kus. P.s. hier was het vandaag k*t weer! haha -
02 Oktober 2006 - 10:42
Roos Faber:
He Micheil,
Nog geen nieuw berichtje.......je hebt zeker betere dingen te doen. Of ben je iedereen in Nederland nu al vergeten..... Met mij is het prima, heb een jaarcontract en ben samen met Sylvia op zoek naar een huishoudelijke hulp.....morgenavond komt er iemand langs om te solliciteren......groetjes Roos -
02 Oktober 2006 - 16:20
Triple G:
Zo is dat Chieltje! Meer verhalen! Je zit daar niet om alleen jezelf te vermaken ;-) Bovendien willen we ook foto's. Je potdomme net voor 600 foto's kado gekregen :-) -
02 Oktober 2006 - 18:24
Ronald:
ziet er allemaal goed uit man!hier is de herfst nu tog wel begonnen.gister utreg-ajax 2-3 verloren.maar verder wel ouderwets gezellig.goeie chaos.hihi.geniet ervan en maak je vooral niet te druk...spreek je snel! -
02 Oktober 2006 - 18:24
Ronald:
en of je ff langs wilt komen want de msn doet t niet -
03 Oktober 2006 - 11:44
Nicole:
Ja, kom es gezellig op de koffie man! -
03 Oktober 2006 - 14:12
Nicole:
Ja, kom es gezellig op de koffie man!