Touchdown!

Door: Michiel

Blijf op de hoogte en volg Michiel

13 September 2006 | Hong Kong, Hong Kong

Jaja, het eerste berichtje vanaf de andere kant v/d wereld :-)
Na vertrek Maandag 11 Sept. 14.00u is alles vrij goed verlopen, vlucht was o.k., beetje filmpjes gekeken, niet geslapen.. Een aantal mensen van de 19 koppen tellende groep waarmee we zijn leren kennen, leuke mensen allemaal, we gaan zeker lol hebben hier in Sydney de komende dagen.. Na aankomst in HongKong liet degene die ons op zou komen halen aardig lang op zich wachten, waardoor wij al plannen begonnen te maken om zalf naar het voor ons geregelde GuestHouse te vertrekken.. Na een flink aantal minuten kwam daar uit het niets dan toch een klein Chinees ventje tevoorschijn, Mr. Charlie Chan (geen broer van..) Met de bus naar het Gusthouse, en jezus wat een stad zeg.. Chaotisch is wel het minste wat je het zou kunnen noemen.. Goed, spullen gedropt, ff geprobeerd te slapen (op een kartonnen bed maatje Chinees, klopboor op de verdieping boven ons inbegrepen..), na een aantal uurtjes met jet-lag en al een bus in voor een 6 (!!) uur durende tour.. Veel gezien, mooie uitzichten, boottochje door de vissershaven, uitzicht vanaf de heuvel, vooral veel patserige gebouwen, maar na een uurtje of 3 begon onze "reisleidster" toch behoorlijk te irriteren, met al haar o zo leuke grapjes (pogingen om ons wakker te houden, maar tevergeefs..)
Eenmaal terug bij het guesthouse stond iedereen aardig te tollen op hun benen, oververmoeid allemaal.. Vlucht naar Sydney hebben we dan ook weinig van mee gekregen, het was vooral slapen.. Vanmorgen (13 Sept) aangekomen in Sydney, zonnetje scheen, 20 graden (niet zo warm als in NL gelukkig :-), en wat een verademing.. Even een klein rondje gedaan met de bus, daarna door naar het Morgans-Hotel waar we de komende 4 nachten gaan verblijven. Wat een wereld van verschil, heerlijke bedjes, heerlijke douche, net even een uurtje geslapen en nu hier.. Wordt vervolgd dus!

• 13 September 2006 - 06:37

Nicole:

Heel cool! Ben blij dat het allemaal goed is gegaan!! En heb je die reismuts geen klap op dr bekkie gegeven ofzo?? Tss wat een muts, laat lekker slapen zou ik zeggen hoor... Achja, ben blij dat je nu wel een lekker bedje hebt om op te slapen. Hier is het ongeveer weer es zo'n 25 a 30 graden geweest gister. Vandaag wordt het weer zo warm... :-) Lekker hoor!! En wij maar werken. Geniet er maar van, rust lekker uit, enne denk maar een beetje aan ons! Hele dikke kus en veel liefs Colle

• 13 September 2006 - 06:50

Nicole:

En hele leuke foto's al!!

• 13 September 2006 - 07:07

Michieltje Zelf:

Ach, die reismuts bedoelde het goed.. (En een scheve bek had ze al..), zal ook wel door de vermoeidheid komen.. Goed, ga weer terug naar het Hotel, lekkere barbie zo :-)

• 13 September 2006 - 10:10

Bien:

Michieltje! Je bent er gewoon!! Supergaaf en ik ga al je verhalen volgen! Veel plezier, doe voorzichtig en geniet ervan!

Liefs,

Bien

• 13 September 2006 - 10:59

Rini:

Fijn van je te horen, mooie foto's, ik hoop dat je een reuze tijd zult hebben. Heb je al een nieuwe rugtas gekocht ?
    groetjes en liefs!!!

Groetjes

• 13 September 2006 - 13:39

Marijn:

hoi hoi

fijn dat je reis goed is gegaan en dat je heel huids daar ben aangekomen.
    maak er een te geke tijd van een tijd om nooit meer te vergeten

xxx marijn

• 13 September 2006 - 15:27

Si:

Wow, coool en leuke foto's! :D
    Ik ben blij dat alles goed is gegaan (en dat het daar niet zo warm is als hier)
    Heel veel plezier en doe maar lekker rustig aan (maar hou ons op de hoogte, dan kunnen we ons via jou toch nog een klein beetje in Oz wanen ;) )
    xxx

• 13 September 2006 - 16:56

Gilleain:

Mooie foto's al man! Vooral die sky-lines..vet hoor! Ook veel mooi vrouwelijk schoon daar zo te zien...of kijk je naar iets anders op die laatste groepsfoto? ;-)

• 13 September 2006 - 17:09

Ronald:

das wel ff wat anders al utrecht,hehehehe.geniet ervan pik!!!!

• 13 September 2006 - 17:54

Martin Nanning:

ziet er goed uit,
    nu nog een mooie blonden !!!

veel plezier martin,miriam,britt,sven

• 13 September 2006 - 18:36

Stella:

hee schat,
    ziet er goed uit! maarre.. hoeveel foto's van de skyline van Hongkong kan je hebben ;)
    nog erg bedankt voor je 'bedankje'! was vandaag aan het schilderen en toen lag ie daar op de keukentafel :D ikkuh blij..
    Tot mails!
    kusss

• 13 September 2006 - 19:17

Wilma:

he michiel fijn dat je goed aangekomen bent.mooie foto's ben een beetje jaloers op je. doet me denken aan de tijd toen ik op reis ging 25 jaar geleden maar ik wens je heel veel plezier. groetjes

• 13 September 2006 - 20:21

Triple G:

Goed te lezen dat je 't overleefd hebt! En strakke foto's man! Meer van dat, ok? Gaat de goeie kant op!
    Dit zou wel eens eens leuke soap kunnen gaan worden...?

• 14 September 2006 - 15:30

JB:

zooww lagguh man en geniet ervan !!!

• 15 September 2006 - 10:32

Brigitte:

Hallo Michieltje!
    Ik had nog helemaal niet gezien dat er een berichtje stond!
    Ik ben echt een muts! maar vanaf nu ga ik je volgen! ik ben blij dat je zo actief bent met je foto's! ik wil me namelijk wel een beeld kunnen vormen bij al je avonturen! liefs en tot mails!

• 16 September 2006 - 03:46

Marvin:

Jaja leuk allemaal maar kom nou maar gewoon onze kant op! hehe..

• 16 September 2006 - 05:19

Liesiepiesiepoepchinees:

haha, die gielie!! Eindelijk is ie ook onderweg hoor :) YES!

Nog een paar dagen en dan ben je hier in Byron! Tijd voor een feestje dus, hehe!

Zo grappig die foto van het vliegveld in Hong Kong! Die bankjes die je daar zit dat zijn de bankjes waar wij op hebben geslapen toen het zo verdomde koud was door klereairco, hehe!!

TOT SNEL MATE! C ya in Byron! :D

• 16 September 2006 - 05:26

Liesje Weer Natuurlijk :):

Zozo, ik heb wel last van een typgebrek! O my G-sus!
    Zou voortaan wel een beetje beter m'n best doen! Aargh!

Nou Giel, snel hierheen komen, kunnen we je rondleiden! :D Wij ervaren avonturiers! :P

XXX HVJ