Steve Irwin - R.I.P.

Door: Michiel

Blijf op de hoogte en volg Michiel

04 September 2006 | Nederland, Vianen

PIJLSTAARTROG WORDT KROKODILLENMAN STEVE IRWIN FATAAL

Krokodillenjager Steve Irwin, beroemd vanwege zijn tv-shows waarin hij het opneemt tegen gevaarlijke dieren, is op 44-jarige leeftijd overleden.

Een steek van een pijlstaartrog werd hem fataal. De giftige rog stak hem in zijn borst toen hij onderwateropnames aan het maken was op het Great Barrier Reef voor de kust van de Australische staat Queensland. Medische hulp kwam te laat.

Bron: www.rtlnieuws.nl

• 06 September 2006 - 07:21

Michael Hilversum:

Ik ga je in de gaten houden!!

Heel veel plz en ook heel veel succes. Geniet ervan!

• 06 September 2006 - 15:26

Wilma:

dus doe je wel voorzichtig
    heel veel plezier en tot mails

• 06 September 2006 - 19:18

Triple G:

Niet zijn voorbeeld volgen maat! Ik wens je na je avontuur nog es onder levende ogen te komen...

• 06 September 2006 - 21:16

Michieltje Zelf:

John&Wilma:
    No worries mate :-)

• 10 September 2006 - 13:59

Christine:

Hoi Michiel!Ik had je gister echt niet gezien! haha.Ze zaten me net te pesten omdat ik mank loop.flauw hé?Pas goed op jezelf daar aan de andere kant van de wereld.Liefs en tot mails...

• 11 September 2006 - 13:03

Santine:

Hee ex-collega'tje, we missen je nu al hoor! Beetje jammer dat ik niet op je 'afscheidsfeestje' bij Echica kon zijn. Hoop dat ik je nog even een leuke lange reis kan wensen, weet niet hoe laat je vertrekt vandaag of misschien al vertrokken bent. Maar heel veel plezier de komende tijd en hou ons op de hoogte! Doeidoei

• 11 September 2006 - 14:04

Nicole:

Ik hou je in de gaten! Ga je wel heel erg missen maar wens je al het goede toe! Ik hoop dat je (te) lange vlucht goed is verlopen. Ik zag dat je op tijd bent vertrokken... Liefs en kus!

• 11 September 2006 - 16:22

Roos Faber:

Daaaaaaaaaaaaag Michiel,

Vanmiddag de laatste glimp van je opgevangen voordat je om 13.00 uur door de douane ging en om 14.00 de lucht in ging. Wat fijn dat ik samen met de anderen je kon uitzwaaien op Schiphol op weg naar je nieuwe leven. Het zal geweldig zijn. Fantastisch en opwindend, bloedstollend en ongelofelijk, interessant en overweldigend. Ik zal je verhalen met plezier volgen.
    x Roos

• 11 September 2006 - 21:23

Mandy:

HeeY moppie :)

hoop snel wat te horen als je aangekomen bent! super veel plezier, geniet ervan en tot horens! dikke knuffel van mY

• 12 September 2006 - 09:12

Gilleain:

Hey gozûûh! Ik kijk al uit naar de verslagen van je eerste ervaringen! Ik hoop dat je reis een beetje meevalt. Ennuh...laat die slangen en zo maar lekker met rust joh (tip). Hasta pronto y te disfrutas mucho, amigo!

• 12 September 2006 - 13:35

Janbart:

heej mika hoe was de reis naar hong kong?? en ben je al op een chinees afgelopen you take pictur

• 12 September 2006 - 21:01

Remke:

yoo michiel, heb je nog kunnen slapen tijdens de vlucht? ik hoop dat je nog wat mee hebt gekregen van hong kong en goeie reis verder naar down under!

have fun

• 12 September 2006 - 21:15

Marjolein:

Heeej chieltje,

zo als het goed is ben je al een stap in je nieuwe leven begonnen.... Maak er wat van en ik kijk al uit naar al je verhalen hier....

xxjes Marjolein