Nu echt bijna verder

Door: Michiel

Blijf op de hoogte en volg Michiel

15 Oktober 2006 | Australië, Sydney

Schaam me er bijna voor tegenover jullie lezertjes, maar ik heb nog steeds geen indruk van Brisbane voor jullie.. Nog steeds in Byron Bay ja.. Maar, alles heeft een reden: Zoals gezegd hebben we een auto gekocht! Uiteraard moest daar even het een en ander aan gebeuren (olie verversen, paar kleine reparaties, bij deze JB bedankt voor alles wat je me geleerd hebt!), maar we zijn er nu zo goed als klaar voor! Dus binnen 2 dagen vertrekken we! Ondertussen nog wat gewerkt, beetje door Byron Bay geslenterd, dagje strand af en toe, niks te klagen dus.. Ook m'n eerste slang gespot inmiddles, meteen een "King Brown", een van de gevaarlijkere soorten.. Helaas geen foto, die beesten zijn erg snel.. Ook in de verte wat walvissen gezien, heb geprobeerd wat plaatjes te schieten maar het was wel erg ver weg.. Goed, heb ze er voor de zekerheid toch maar even bij gezet. Voor de rest alles o.k., benieuwd naar hoe Brisbane is (jullie hopelijk ook), maar daarover meer over een paar daagjes!

• 15 Oktober 2006 - 08:23

Brigitte:

Prima bakkie zo te zien!
    Wel voorzichtig doen he!
    heel veel liefs vanuit Utrecht

• 15 Oktober 2006 - 08:23

Brigitte:

en ook een kus voor M&M

• 15 Oktober 2006 - 08:30

Rini:

de foto's zijn er sneller dan ik vroeg, zie mailtje van 10 min. geleden !
    Da's snel lijkt ......!
    Spuitertje best goed te zien van die grote vissen ! groetjes mam

• 15 Oktober 2006 - 10:21

Nicole:

Heey, eindelijk misschien verder.. hhmmm we moeten het nog maar ff zien! Nee hoor.. Ik zeg: doe lekker rustig aan en geniet van alles! dikke zoen

• 16 Oktober 2006 - 09:07

Roos Faber:

Hoi Michiel,

Lekker hoor een auto. Erg prettig lijkt me.....niet meer met spullen slepen. Wat de foto's van de slang en de walvis betreft....ik geloof je natuurlijk op je woord....Van het weekend naar Zwartboek van Paul Verhoeven geweest....Dit meesterwerk draait uiteraard ook Down Under.......een aanrader......zeker even gaan. groetjes

• 19 Oktober 2006 - 01:17

Michieltje Zelf:

Roos: Betere foto's volgen vast nog wel, maar later dit jaar.. Zwartboek wacht ik nog even mee tot ik terug ben denk ik, huur ik hem wel.. Of ik kijk of ik hem in Thailand op de kop kan tikken, gloednieuwe films op DVD voor nog geen 3 euro daar..

• 05 November 2006 - 10:02

Bien:

Michieltje!! Was een tijdje niet op je site geweest en zie nu dat ik meteen heel erg achter loop. Ga zo je 2 nieuwste stukjes lezen maar moet alvast even zeggen: WAUW jij hebt gewoon walvissen in het echt gezien!!!! Lijkt me heel gaaf (ook al is het een beetje ver weg..). En nogmaals hartstikke bedankt voor je smsje, super lief van je! Had je mijn berichtje terug nog gekregen, want dat ging een paar keer mis.. Heel veel plezier nog, tof dat jullie nu een autotootje hebben!, Liefs Bien